Spring naar inhoud

grafisch ontwerp

EelkovanIersel_grafischontwerp_2013_1

EelkovanIersel_grafischontwerp_2013_2

EelkovanIersel_grafischontwerp_2013_3

EelkovanIersel_grafischontwerp_2013_4

Al de grafisch ontwerpen van Eelko van Iersel vindt u op zijn WEBSITE. You’ll find more graphic design by Eelko van Iersel on the official WEBSITE.

logo & huisstijl
De presentatie van uw bedrijf is de eerste indruk die klanten en geïnteresseerden krijgen. De presentatie moet duidelijk, professioneel, ‘eigen’ en verrassend zijn. Eelko van Iersel staat voor u klaar om mee te denken en te te creëren. Verheldering over de identiteit van uw werkomgeving is een mooi én noodzakelijk proces. Eelko vertaalt uw identiteit in een unieke huisstijl: beeldmerk, kleur(en) en typografie.

De afgelopen jaren heeft Eelko een logo/huisstijl ontworpen voor o.a: Durftevragen, De Graaf Nefkens advocaten, Joymed, Oefentherapie CESAR Nijmegen Oost, Tandartspraktijk Helvoirt (TPH), ZEE, rouw en stervensbegeleiding én scnenarioschrijver Pieter van de Waterbeemd (bekend van Billy Holiday, Sonny Boy en de musical ‘Doe maar’).

brochure & flyer
Uw brochure toont in één oogopslag wat u te bieden heeft. De uitstraling past bij uw bedrijf of activiteit. Dat is de uitdaging bij het maken van een brochure of flyer. De juiste toon zetten, die aansluit bij de doelgroep waarvoor de publiciteit bedoeld is.

De foto’s die Eelko verwerkt in zijn ontwerpen zijn zelf gemaakt of aangekocht. Als fotograaf trekt hij er op uit om het beeld vast te leggen.

Eelko ontwerpt o.a. voor Cure & Care Development (CCD), Argonaut Advies, Simone Vroom (praktijk voor levenskunst), galerie HeusdensHoogh, Bruce World Music (BWM) en kunstenares Lies Arnold Aerst.

boekomslag
Het schrijfproces is nog in volle gang, maar de aanbiedingsbrochure van de uitgeverij moet de deur uit. In een korte review wordt de informatie van de uitgever, marketing en de auteur doorgebriefd naar de grafisch ontwerper. Met deze informatie gaat Eelko aan de slag om een passend omslag te ontwerpen, wat aansluit bij de inhoud van het boek en waarbij de aantrekkelijkheid bijdraagt aan de verkoop van het boek. Het is de eerste indruk van het boek, wat de geïntereseerde zal moeten triggeren om het aan te schaffen.

De afgelopen jaren heeft Eelko 10-tallen boekomslagen ontworpen voor verschillende uitgeverijen, o.a: Bohn Stafleu van Loghum, Cure & Care van Uitgeverij Boom , Cure & Care Publishers en Johan Boudewijns.

magazine
In een magazine komen alle facetten van het ontwerpvak samen. Een stramien wordt ontworpen waarbij de cover, fotobeelden en typografie bepalen hoe het magazine er uit komt te zien. Er kunnen advertenties of advertorials opgenomen worden. Er zijn verschillende rubrieken die een herkenbare stijl hebben.

Bij het maken van een magazine wordt er gewerkt met verschillende disciplines: o.a. redactie, fotografen, tekstschrijvers en cartoonisten.

De afgelopen jaren heeft Eelko magazines, tijdschriften en nieuwsbrieven ontworpen voor o.a. De Blik, Argonaut Advies, Trimbos Instituut en heeft hij deelgenomen aan een pilot voor SENSOR (magazine voor studenten en medewerkers van de HAN).

zelfstandig & professioneel
Eelko van Iersel kan alles ontwerpen wat gevraagd wordt. In de 15 jaar dat hij werkzaam is als grafisch ontwerper heeft hij veel gedaan voor bedrijven die met hun kernactiviteiten gerelateerd zijn aan de (geestelijke) gezondheidszorg. In die branche is hij toentertijd ingerold. Hij is content met zijn huidige opdrachtgevers én staat tevens open voor opdrachtgevers, die uit een totaal andere hoek komen. Dit ziet hij als een uitdaging. Een nieuwe branche eigen maken, helderheid verkrijgen over de wensen van de opdrachtgever, aansluiten bij de specifieke ‘smaak’ of deze juist ontwikkelen in samenspraak met de opdrachtgever. Startende of innoverende ondernemers zijn van harte welkom. Naast zijn creatieve en technische kennis levert hij service, door middel van snel en vakkundig resultaat en betrokkenheid bij het bedrijf. Eelko vindt het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met de mensen waar hij voor werkt. De communicatie verloopt efficiënt en prettig, omdat er nieuwsgierigheid en betrokkenheid is.

website
Als ontwerper ontwikkelt hij tevens websites in samenwerking met een team wat technisch onderlegd is om websites te bouwen.

Het is voor hem een uitdaging om met zijn grafische ontwerpen aan te sluiten op de wensen, van toegevoegde waarde te zijn, beeldtaal te ontwikkelen voor dát wat gecommuniceerd wil worden.

grafische software
Eelko werkt op een iMac en beheerst de grafische software, waaronder: Indesign, Illustrator en Photoshop.

Voor meer informatie en/of een offerte neemt u contact op met Eelko van Iersel.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. CCD | Eelko van Iersel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: