Spring naar inhoud

Ivo Opstelten opent expositie in galerie T

maart 30, 2011

Ivo Opstelen opent expositie van Anne Rensen, Eelko van Iersel, Frank van der Meijden &

Ivo Opstelen opent expositie van o.a. Anne Rensen en Eelko van Iersel

Ivo Opstelen opent expositie van Anne Rensen, Eelko van Iersel, Frank van der Meijden &

Ivo Opstelen en Karla Peijs bij de expositieopening van o.a. Anne Rensen & Eelko van Iersel

Een bijzondere opening door dhr. Ivo Opstelten. Ik heb genoten van de expositie, de opening en de goede organisatie van Lia en Bert Hector (galerie T). Na aanleiding van mijn schilderij ‘La selva’ heb ik geïnspireerd gesproken met mevr. Karla Peijs en haar man Rinus Platschorre. De ontmoeting tussen ‘zoet en zout water’, zagen zij terug in dit schilderij. Rolf Bosboom, verslaggever van de PZC (kunst & cultuur) twitterde; Mooi, intrigerend werk in Galerie T! Hoorde uitsluitend positieve geluiden.

Galerie-T nodigt u uit op zondag 3 april 2011 voor de opening van de expositie van Anne Rensen, FRAME (Frank van der Meijden), Wim van der Kraan en Eelko van Iersel.

Ivo Opstelten opent de expositie van Anne Rensen, Eelko van Iersel en Frank van der Meijden (ex-manager van Blof). De heer en mevrouw Opstelten hebben werk van Anne Rensen in privébezit. Reden voor Ivo Opstelten om naar Middelburg te komen en de expositie te openen.

Galerie-T, Turfkaai 25/27 – 4331 JV te Middelburg – tel. 0118-611415. De galerie is gevestigd in de huizen ‘de Egelantier’, de Croone’ en  ‘de Twee Visschen’ aan de Turfkaai en de Vismarkt te Middelburg. De galerie is open donderdag t/m zaterdag van 11-16 uur. Buiten openingsuren is de galerie bereikbaar op telefoonnummer 06-15093660.

Zondag 3 april organiseert Galerie-T in samenwerking met de tijdelijke galerie Mecano van Xander Koppelmans een expositie voor één middag van Ankie van Dongen en FRAME (Frank van der Meijden) onder de muzikale begeleiding van de Barockpuppies.

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: